Poze u seksu: 10 najefektivnijih poza

Poze u seksu su definitivno jedna od najpopularnijih tema u ovom trenutku. Iz tog razloga smo odlučili da vam predstavimo 10 veoma popularnih poza, koje devojke vole. Neke ste sigurno već isporbali, dok će druge možda predstavljati dobrodošlu novinu u vašem seksualnom životu. Što bi legendarni Nole Selak rekao: „Gledajte (ovde čitajte), uživajte i dobro se zabavite“.

Žene i muškarci se ne slažu uvek oko toga šta se kvalifikuje kao odličan seks. Zbog različitih anatomija, ono što se jednom partneru čini ugodnim možda neće biti toliko impresivno za drugog. U ovoj borbi polova za zadovoljstvo žene često gube. Čini se da je sam odnos zaista dizajniran da muškarcu pruži veće zadovoljstvo.

Zato dragi zavodnici, ovde vam predstavljamo poze u seksu koje dame najviše vole. Naravno, malo od ovoga će biti dovoljno bez predigre i komunikacije. Ispobajte ih već danas i verujemo da ćete biti na dobrom putu da imate sjajan seks i oduševite vašu lepšu polovinu.

Rub kreveta

Ova poza je uobičajena za muškarce i žene, jer podstiče duboku penetraciju. Sa ženom koja leži na leđima (bokovi na ivici kreveta), muškarac ulazi u nju ispod nogu. Njene noge mogu da se naslone na njegov trup ili može da stavi stopala na njegove grudi, opcije koje joj omogućavaju da kontroliše koji je ugao pruža najbolji osećaj. (Napomena: ovaj poza može biti malo problematičan za obdarenije muškarce.)

Tehnika koitalnog poravnanja

Tehnika koitalnog poravnanja je prodorna seksualna pozicija dizajnirana da stimuliše klitoris. To je modifikacija misionarskog položaja gde žena ima spojene noge, a muškarac razdvojene. Čovek zatim koristi noge da pomera celo telo.

U ovom položaju, muškarac će moći da prodre samo oko centimetar u vaginu, ali da se ne brinete, muškarci i dalje imaju zadovoljavajući osećaj. Iako su muškarci više navikli da mogu potpuno ugurati penis unutra, osećaju njena bedra svuda. Dakle, imate lep osećaj, a vaša partnerka još više uživa. Ima li šta lepše?

Amazon

Odmah znajte da ovaj položaj zahtijeva dodatni napor i fleksibilnost – ali ženi se isplati nudeći puno kontrole. Da bi ušao u položaj Amazona, muškarac leži na leđima i prinosi kolena grudima. Žena tada čučne na njega, dok on obmota noge oko njenog struka. Varijacije ovog položaja uključuju preokretanje položaja žene ili njeno klečanje nad partnerom.

Nedeljno popodne

Lakoća ovog položaja inspiriše njegovo prijatno ime, i to je još jedan odličan izbor za potpuni pristup klitorisu. Ovaj položaj je varijacija u položaju “X”, poput makaza. Konkretno, muškarac leži na boku, a žena na leđima. Stavlja mu je jednu nogu preko kuka, a drugu obmotava oko potkolenice kako bi ga privila uza se.

Pirate’s Bounty

Ovo je za parove koji traže nešto izvan norme. Ne znamo da li ima veze sa „Piratima sa Kariba“, ali znamo da pruža odličan osećaj za obe strane. Omogućava i duboko umetanje i potpunu stimulaciju klitorisa, tako da je ova poza odličan izbor. Da bi došla u ovaj položaj, žena leži na leđima, a muškarac kleči. Jednu nogu stavlja na partnerovo rame, a drugu oko njegovog bedra. Neki dodatni jastuci za ženu, poput jastuka, mogu učiniti iskustvo još boljim.

Žena na vrhu

Ova verzija žena na vrhu ne traži mnogo fizičkog napora ni od jednog partnera, ali joj daje kontrolu i njemu pristup njenom klitorisu i grudima. Muškarac i žena su okrenuti jedan prema drugom u ovom položaju. On sedi, a ona mu je u krilu, klečeći s nogama izvan njegovih. Ova pozicija omogućava mnogo raznolikosti jer parovi mogu izabrati da se maze i ljube ili da dožive nove senzacije.

Doggy Style

Ovo je već legendarna poza koju svi znaju. Baš zato ne smemo da je preskočimo, jer sa njom nikada nećete pogrešiti.

Pseći stil ne zahteva predstavljanje, i zaista, svaka varijacija u poziciji ulaska od pozadi može biti vrhunski izbor za to da se žena oseća neverovatno. Opet, ovaj položaj joj daje određenu kontrolu i omogućava laku stimulaciju klitorisa rukama bilo kog partnera.

Makaze

Ova poza u seksu može biti izazov za neke, ali je zapravo prilično jednostavna. Žena leži na leđima, a partner joj ulazi sa strane. To joj omogućava da klitoris podigne uz gornju nogu.

Ovo je jedna od najčešćih poza u seksu kod lezbo devojaka, ali je veoma primenljiva i kod strejt parova.

Kabuojka

Muškarci vole ovu pozu jer nudi sjajan osećaj, a minimalan napor. Što je ponekad dobrodošlo. Žene su takođe ljubitelji ove poze, jer im omogućava da kontrolišu brzinu, dubinu i ugao prodiranja, a istovremeno olakšava ručnu stimulaciju klitorisa oba partnera.

Drage dame, ako imate lenjog ili umornog momka ili muža, preuzmite inicijativu i uživajte.

Njena omiljena

Ako želite da saznate koji položaj vaša partnerka najviše voli, pitajte je. Čak i ako nije sigurna šta joj tačno odgovara, barem ima neku ideju o tome šta je najviše uzbuđuje. Nekim ženama zadovoljstvo dolazi licem u lice, kada se govore lepe stvari dok se ljube. A za druge žene to dolazi od efektnog erotskog dodira ili „prljavim“ rečima.

Poze u seksu – zaključak

Svaki pravi džentlmen, kavaljer, zavodnik i dobar ljubavnik zna da je najvažnije da se posveti da maksimalno zadovolji svoju partnerku. Iz tog razloga je uvek najbolje da otvoreno pričate sa vašim devojkama ( računam da žene već poznajete dovoljno dobro) i da se što češće prilagodite njihovim željama i fantazijama.

U suprotnom nećete ispuniti očekivanja, a to verovatno povlači i nemogućnost za „popravni“.

Nadam se da će ovaj članak makar malo da doprinese vašoj kreativnosti. Zato već prvom sledećom prilikom primeniti neku od ovih poza i pretvorite se u Kazanovu.

Da li ti je članak bio koristan?

Tags:
PODELI ČLANAK

Dobijaj najnovije članke na mail

Pridruži se našem email servisu sa preko 5000 pretplatnika

Povezani članci